Een goede website laten maken hoeft niet duur te zijn

Een helder verhaal over het internet

Voor een ondernemer is een goede website laten maken een must in deze tijd. Je wil immers dolgraag dat klanten jouw bedrijf weten te vinden en daar zal je behoorlijk wat voor moeten doen. Als startend ondernemer heb je doorgaans maar een heel beperkt budget dus je zal goed moeten kiezen hoe jij je bedrijf wil promoten. De beste manier om dit te doen is een goede website; dat is immers de eerste plek waar potentiële klanten tegenwoordig kijken als ze jouw diensten nodig hebben. Dit is de plek waar veel mensen stranden; we vertellen je graag meer.

De juiste teksten zijn belangrijk

Een klant vindt jouw website aan de hand van zoekwoorden die hij intoetst op een zoekmachine. Deze zoekwoorden worden ook wel SEO’s genoemd. Deze SEO’s moeten in een bepaalde verhouding in een tekst worden verwerkt. Gebeurt dit niet, dan wordt een website niet gevonden of hij wordt als spam aangemerkt en derhalve genegeerd bij de zoekresultaten. Beide zaken zijn ongewenst en daarom kan je de teksten maar beter professioneel laten opstellen.

Een website op je telefoon bekijken

Nagenoeg iedereen heeft tegenwoordig de beschikking over internet op zijn telefoon. Het is dan ook niet meer dan logisch dat een website op een telefoon ook goed moet kunnen laden. Om dit voor elkaar te krijgen moet de site eenvoudig kunnen navigeren en moeten de pagina’s niet teveel mb’s per keer bevatten.

Aan de prijs ligt het niet

We zeiden het al; een goede website op maat hoeft geen hoog prijskaartje te hebben. Er zijn leveranciers die een template zo voor jou maken dat je voor 599 euro een complete website heeft met alle functionaliteiten die jij er graag op ziet. Beschouw het als een mooie investering in de toekomst van jouw bedrijf.