Efficiënt vergaderen

Een belangrijke vergadering moet snel, effectief en ongestoord plaats kunnen vinden. Alleen op die manier kunnen belangrijke beslissingen genomen worden. Ben je op zoek naar een ruimte om een vergadering te houden, dan is theater Orpheus zeker het overwegen waard. Deze Apeldoornse locatie heeft veel ervaring met het verzorgen van beurzen, evenementen en vergaderingen, en wil er alles aan doen om ook jouw bijeenkomst tot een groot succes te maken. Centraal gelegen, en met ruimte voor wel 200 personen, kun je hier prima terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder, en wie weet vergaderen jullie binnenkort wel in dit charmante theater.

Genoeg ruimte voor een grote vergadering

Aan ruimte is in Orpheus zeker geen gebrek. Met acht kleinere zalen, die uitkomen op een gezamenlijke foyer die uitgerust is met een eigen bar, kan prima met het hele bedrijf vergaderd worden. De zalen zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur, comfortabele stoelen, en zijn licht en plezierig om in te verblijven. Dat maakt deze unieke en sfeervolle locatie zeer geschikt voor een grote vergadering – maar je kunt net zo gemakkelijk één zaal afhuren om met tien man te komen overleggen. Op die manier kan er op een kalme en ontspannen manier overlegd worden, en kan de meeting zeer geslaagd verlopen.

Extra service maakt de vergadering helemaal compleet

De flexibiliteit en de ervaring van Orpheus maakt het plaatje helemaal compleet. Zo kan de catering uiteraard verzorgd worden – of je nu met een grote of een kleine groep komt. Het is zelfs mogelijk om een ontvangst te regelen door een gastheer of –vrouw. Deze persoonlijke en gastvrije aanpak, in combinatie met een tot in de puntjes voorbereid en doordachte begeleiding van de vergadering, zorgt voor ontspanning, maar inspireert ook. Dat maakt Orpheus dé vergaderlocatie Apeldoorn en omstreken. Kom dus snel kijken, en wie weet vergader jij binnenkort in Orpheus.