Ramen tinten voor meer privacy

Ramen tinten is tegenwoordig vrij normaal geworden. Waarom? Veel mensen ervaren toch meer privacy dankzij het tinten van hun ramen. Juist privacy is wat we missen terwijl we zelf heel veel gevoelige gegevens weggegeven. Echter vinden we het prettig om bijvoorbeeld de ramen van onze auto te laten tinten. Hierdoor kan je enige privacy garanderen aan de passagiers op de achterbank van de auto.

Auto ramen tinten

Je auto ramen tinten is zoals aangegeven vrij normaal geworden. Er worden al best veel auto’s verkocht waar enige tint op de ramen zit. Het tinten van je ramen kan je veel meer privacy geven. Daarnaast zorgt de tint er ook voor dat er minder uv-licht van de zon wordt doorgelaten. Dit kan voor enorme temperatuur verschillen zorgen in de auto. Hierdoor zal de auto in de zomer minder worden zijn en heb je dus minder hard de airco nodig. Daarnaast heb je uiteraard wat meer privacy achterin de auto. Niet iedereen kan meekijken. Echter kan je niet zomaar de voorruiten late tinten. Hiervoor zijn speciale regels afgesproken waar je je aan moet houden. De politie moet natuurlijk ook enige zicht hebben op wat er in een auto afspeelt. Daarnaast is het ook voor de veiligheid van de bestuurder handig dat hij goed kan kijken waar hij rijdt. De zicht mag natuurlijk niet beperkt worden.

Gebouwen ramen tinten

Er bestaan veel glazen gebouwen waar je zo naar binnen kan kijken. Echter is dit voor de werknemers niet altijd prettig. Veel langslopende mensen kunnen zonder getinte ramen naar binnen kijken en daardoor komt enige privacy niet ten goeden. Hiervoor wordt er vaak gekozen voor het tinten van de ramen zodat niet iedereen naar binnen kan kijken. Daarnaast kan het enorm warm worden in glazen gebouwen. Ook hierbij wordt de uv-straling beter tegen gegaan en wordt het minder warm waardoor het prettiger werken is.