Wil jij een geboortekaartje jongen kopen?

Ben jij in verwachting en druk bezig met de voorbereiding op de komst van je zoontje? Een geboortekaartje jongen kopen hoort ook bij het takenlijstje dat je af zult moeten werken tijdens deze voorbereidingen. Voordat je een geboortekaartje kiest, is het wellicht handiger om een naam voor je kleintje te verzinnen! Lees snel verder en ontdek welke jongensnamen er op dit moment populair zijn.

Een naam verzinnen voor je zoontje

Voordat je begint aan je grote zoektocht, ofwel de zoektocht naar het geboortekaartje voor je zoontje, kan het handig zijn om eerst een naam voor jouw jongetje te bedenken. Geboortekaartjes zijn er namelijk in allerlei verschillende stijlen, maten, soorten en kleuren. Van schattige geboortekaartjes naar stoere geboortekaartjes, er is ontelbare keuze tegenwoordig. Wanneer je van tevoren al weet of je kindje een stoere naam heeft,  kan je het kaartje hier dus op aanpassen en een geboortekaartje jongen kopen.

Een naam met meerwaarde

Toch blijft het bedenken van een babynaam een lastige opgave voor veel mensen. Je kunt voor een naam kiezen die een emotionele waarde met zich meebrengt. Denk hierbij aan een naam met een variatie op de naam van een familielid, zoals een van je ouders of een overleden oma. Wil jij een familievoornaam in ere houden, maar wil je partner dat ook van zijn of haar familie? Dan kan je ook kiezen voor een combinatie tussen twee namen. Een geboortekaartje jongen kopen wordt zo nog makkelijker!

Eerst de naam, dan een geboortekaartje jongen kopen

Wil jij gewoon een mooie naam voor je zoontje? De top 20 babynamen van 2017 zullen jouw keuze wellicht beïnvloeden. Op nummer 1 staat de naam Noah, op nummer 2 staat de naam Sem en op nummer 3 staat de naam Lucas. De top 20 eindigt met de naam Julian. Maak je keuze en ga een geboortekaartje jongen kopen!